Informații utile pentru securitatea bicicletei Dvs.!

Nu lăsați niciodată o bicicletă, în special nouă, neasigurată. Bicicletele noi sunt principala atracție pentru hoți. Nu legați bicicleta de arbuști, copaci de talie mică, obiecte din aluminiu sau din lemn, etc. Acestea pot fi tăiate cu usurința. Nu legați bicicleta de ea insăși, deoarece poate fi lejer ridicată și transportată de un eventual hoț. Nu legați bicicleta de obiecte care legal nu pot fi utilizate în acest scop! Asigurați bicicleta chiar și atunci când o depozitați în curte, pe terasă, în garaj, pe balcon, în boxa de la subsol, etc. Nu lăsați bicicleta pe palier sau în scara blocului, chiar dacă este legată și există camere video de supraveghere! Dacă bicicleta Dvs. are mai multe viteze, lăsați-o întotdeauna pe viteza cea mai mare (foaie mare - pinion mic), acest lucru va îngreuna demarajul infractorului. Dacă aveți un lacăt cu cheie, încercați să îl poziționați astfel încât accesul la sistemul de închidere să fie cât mai dificil și, de preferință, la o distanță cât mai mare față de sol sau de ziduri, astfel încât să nu poată fi folosit un ciocan sau alte obiecte pentru a distruge lacătul. Utilizați doar lacăte de calitate, cu coeficient mare de siguranță, și evitați antifurturile ieftine. Dacă și respectând aceste sfaturi, tot vi se fură bicicleta, vă așteptăm la noi pentru a vă achiziționa una nouă, pentru care vom oferi un discount de compasiune pentru furt, negociabil la magazin. 

Preț: 175 LEI
COD: ALA936
În stoc

Lanț cu lacăt Squire Stronghold, ideal pentru securizarea nu doar a bicicletelor, dar și a scuterelor, motocicletelor, etc.

  • Lanț cu zale ovale, cu secțiune rectangulară
  • Material (lanț și lacăt): oțel călit, inoxidabil
  • Diametru zale: 8mm.
  • Lungime: 90cm.
  • Greutate: 1.800gr.
  • Sold Secure Silver
  • Grad de siguranță Squire:12/15
  • Garanție: 10 ani 

Made in United Kingdom 

"Proiectăm toate produsele noastre pentru a fi ușor de folosit și pentru a inspira deplină încredere. Cu o întreținere corespunzătoare și utilizare normală, noi garantăm acest produs pentru o perioadă de cel puțin10 ani. Dacă pentru orice motiv considerați că acest produs este necorespunzător, vă rog să ni-l trimiteți și mă voi asigura personal că plângerea Dvs. este tratată cum se cuvine."

John Squire, CEO 8th generation

Henry Squire & Sons Limited. Hilton Cross Business Park, Featherstone, Wolverhampton, WV10 7QZ, England


S-ar putea să vă placă și...


Recenzii clienți