Informații utile pentru securitatea bicicletei Dvs.!

Nu lăsați niciodată o bicicletă, în special nouă, neasigurată. Bicicletele noi sunt principala atracție pentru hoți. Nu legați bicicleta de arbuști, copaci de talie mică, obiecte din aluminiu sau din lemn, etc. Acestea pot fi tăiate cu usurința. Nu legați bicicleta de ea insăși, deoarece poate fi lejer ridicată și transportată de un eventual hoț. Nu legați bicicleta de obiecte care legal nu pot fi utilizate în acest scop! Asigurați bicicleta chiar și atunci când o depozitați în curte, pe terasă, în garaj, pe balcon, în boxa de la subsol, etc. Nu lăsați bicicleta pe palier sau în scara blocului, chiar dacă este legată și există camere video de supraveghere! Dacă bicicleta Dvs. are mai multe viteze, lăsați-o întotdeauna pe viteza cea mai mare (foaie mare - pinion mic), acest lucru va îngreuna demarajul infractorului. Dacă aveți un lacăt cu cheie, încercați să îl poziționați astfel încât accesul la sistemul de închidere să fie cât mai dificil și, de preferință, la o distanță cât mai mare față de sol sau de ziduri, astfel încât să nu poată fi folosit un ciocan sau alte obiecte pentru a distruge lacătul. Utilizați doar lacăte de calitate, cu coeficient mare de siguranță, și evitați antifurturile ieftine. Dacă și respectând aceste sfaturi, tot vi se fură bicicleta, vă așteptăm la noi pentru a vă achiziționa una nouă, pentru care vom oferi un discount de compasiune pentru furt, negociabil la magazin. 

Preț: 55 LEI
COD: ALA500
În stoc

Antifurt tip "U" pentru bicicleta

115x229mm., bară de oțel călit cu diametrul de 12mm., cilindru cu cheie rezistent la lovituri si găurire, sistem de atașare pe cadru saau tija de șa.

Clasa de securitate 7

Include 2 chei

Informatii utile pentru securitatea bicicletei dvs.

Protejați întotdeauna bicicleta dvs. prin utilizarea unui sistem antifurt, chiar și atunci când o depozitați acasă.

Multe biciclete sunt furate din curte, garaj, de pe terasă, din balcon, etc.

Încercați să parcați bicicleta în locuri special amenajate sau unde se mai află și alte biciclete și aveți grijă să o legați doar de obiecte solide, care nu pot fi rupte, sparte sau distruse.

Dacă aveți un lacăt cu cheie, poziționați-l astfel încat accesul la sistemul de închidere să fie cât mai dificil și, de preferință, la o distanță cât mai mare față de sol sau ziduri, astfel incât să nu poată fi folosit un ciocan sau alte obiecte pentru a distruge lacătul.

Dacă bicicleta dvs. are mai multe viteze, lăsați-o pe viteza cea mai mare, pentru a îngreuna un eventual demaraj al hoțului pe bicicletă.

Nu legați bicicleta de obiecte care în mod legal nu permit acest lucru.


S-ar putea să vă placă și...


Recenzii clienți