Dacă încă nu ți-ai făcut niciun cadou cu ocazia Crăciunului, de ce să nu folosești banii respectivi pe o bicicletă, în loc să îi irosești pe un abonament la sală, pe care poate îl vei folosi doar o dată. Iată câteva motive pentru care este mai bine să-i investești într-o bicicletă.

Este clar că orice exercițiu fizic este bun pentru toată lumea. Așa că dacă preferi să rămâi la sală atunci este în regulă. Spinningul la sală are și acesta beneficiile sale însă este mult mai bine să ieși în natură și să explorezi opțiunile de aici. Iată care sunt motivele pentru care noi alegem bicicleta.

Ieși împreună cu familia

Mersul pe bicicletă este o activitate excelentă pentru întreaga familie. Să-l înveți pe cel mic să meargă pe bicicleta, indiferent că o face pe bicicletă de copii cu roți ajutătoare sau fără pedale, este ceva ce trebuie făcut de orice părinte. Implicarea întregii familii, încă de la o vârstă fragedă, poate deveni foarte benefic. Înseamnă că puteți ieși cu toții în natură în weekend și că toată lumea se poate bucura de natură și sport în același timp. În schimb la sală cu siguranță nu-ți poți lua copiii.

Evită aglomerația

Luna ianuarie o petreci evitându-i pe noii veniți la sală și pe cei începători. Așa că ieși în natură și evită aglomerația de la sală. Bicicleta este doar a ta. Nu este nevoie să o împarți cu nimeni și nu trebuie să te așezi pe transpirația nimănui pentru a pedala.

Economisește bani

Abonamentele la sală pot fi scumpe. Și poate deveni și mai scump dacă vei avea timp sau chef să te duci doar o dată pe lună. Spre exemplu o bicicletă Raleigh Strada Trail Sport 1 este ideală pentru ture de weekend, ture de fitness și chiar ture de șosea.

Fii sociabil

La sală, de cele mai multe ori stai cu căștile în urechi și te concentrezi pe mișcări, fiind atent la cum trece timpul. Abia aștepți să termini. Pe bicicletă, poți merge împreună cu prietenii la o scurtă tură de seară sau la o tură lungă de weekend. Vei avea timp și de povestit și pentru antrenament.

Bucură-te de aerul curat în loc de aerul greu de la sală

Sala de fitness se umple repede cu mirosuri de transpirație. Toți acei oameni care trag în disperare de aparate, produc mirosuri care la un moment dat, pot deveni de nesuportat. În schimb dacă ești pe bicicletă în natură, tot ce vei mirosi vor fi brazii, iarba și florile.

Te-am convins? Aruncă o privire pe site-ul nostru și alege-ți bicicleta perfectă. Avem ceva potrivit pentru fiecare!