Lasă-le imaginația să zburde și explorează natura împreună cu copiii. De la biciclete fără pedale la bicicletele performante Raleigh, există un model potrivit pentru orice copil și orice vârstă.

 Molli

Molli este bicicleta de vis a oricărei fetițe. Culorile aprinse, ciucurași și propria lor păpuță Molli le vor cuceri inima imediat.

 Dash

Dash este bicicleta perfectă pe care se poate învăța echilibrul și coordonarea, în timp ce te distrezi. Bicicleta are cadru și componente din aluminiu, este ușoară, rezistentă și ușor de manevrat, dar și ușor de transportat de părinți spre casă dacă cel mic se plictisește.

Atom

Construită pentru micii supereroi, Atom oferă un design modern fiind echipată cu o mulțime de elemente de securitate pentru a fi siguri că cei mici sunt protejați.

 Krush

Raleigh Krush este companionul perfect pentru orice fetiță conștientă de importanța frumosului. Cu un armonios design cu inimi, aripi ușoare și folosind ultimele trenduri de culori și design, Krush oferă stil instantaneu în timp ce pedalezi.

 Tumult

Tumult a fost creată pentru micii vitezomani care s-au făcut mari și bicicleta inițială le-a rămas mică. Este perfectă pentru cei care vor să arate bine pe stradă.

 Performance Pink

Mulțumită anilor de experiență, Raleigh a creeat o gamă întreagă de biciclete pentru copii cu echipare de nivel premium. Cei mici vor fi super încântați să le folosească.