Poate că tu ești ciclist împătimit și îți petreci weekendurile pe poteci sau la concursuri, iar în timpul săptămânii ești pe bicicletă zilnic în drum spre serviciu. Dar partenerul sau partenera ta nu prea îți împărtășește pasiunea? Ei bine, în curând este Ziua Îndrăgostiților și e momentul ideal pentru a împărți pasiunea cu cel sau cea pe care o iubești.

Înainte să plecați la o tură de bicicletă trebuie să știi câteva lucruri. Așa că am făcut acest scurt ghid pentru a-ți fi de folos, iar întâlnirea dintre voi să înceapă cu dreptul. Baftă!

Mergeți pe traseul tău preferat

Dacă știi un traseu pe care l-ai parcurs înainte și știi că îți place, știi cât de pitoresc este, dar cunoști și zonele mai dificile, atunci mergeți pe acest traseu. Astfel nu vă puteți rătăci deci nu vor exista discuții cu privire la poteca greșită sau corectă. De asemenea știi dinainte ce probleme pot apărea pe traseu. Așa că ești din start pregătit pentru orice.

 Ai răbdare și ia-o încet

Dacă tu ai o condiție fizică bună atunci gândește-te și la condiția fizică a partenerului tău. Nu vrei ca tura să devină stresantă, tocmai atunci când plimbarea se dorește a fi o întâlnire romantică. Mergi mai încet decât ești obișnuit în general. Poate vei avea surpriza chiar să afli că partenerul sau partenera ta merge mai bine pe bicicletă decât credeai.

Faceți pauză de masă

Ia în rucsac niște pahare din plastic pentru șampanie, o sticlă mică de șampanie și ciocolată, împreună cu ceva mâncare pentru prânz desigur. Să ai cu tine și un pled pe care să stați pe iarbă, și caută umbră undeva lângă traseu, pe malul unui pârâu sau lac ar fi superb. Vei avea ocazia să discuți și să-ți cunoști partenerul sau partenera mai bine.

Fă câteva pauze pe traseu

Chiar dacă ați terminat cu pauza de prânz nu înseamnă că nu mai puteți face alte scurte pauze pentru o cafea sau, de ce nu, la o bere. Poate chiar găsiți pe traseu niște muzee mai mici, magazine sau monumente pe care vizitându-le, vă veți simți bine împreună.

Bucurați-vă cu biciclete asemănătoare

De ce să nu fiți acel cuplu drăguț cu biciclete împerecheate? La Raleigh există mai multe versiuni ale aceleiași biciclete, pentru a oferi confort tuturor tipurilor de cicliști.

Spre exemplu Raleigh Pioneer Trail este gândită pentru confort și practicalitate pe drum, dar și off-road. Bicicleta vine complet echipată cu cric, portbagaj și aripi. Raleigh Pioneer Trail este disponibilă în versiunile cu cadru bărbătesc sau de damă.