Cum premiile Oscar tocmai au avut loc weekendul trecut, ne-am gândit să alegem și noi dintre bicicletele noastre preferate Raleigh. Am ales cinci biciclete care considerăm că merită puțină atenție. Categoriile sunt:  Cea mai bună bicicletă de aventură multi-teren, Cea mai bună bicicletă pentru navetă, Cea mai compactă bicicletă, Cea mai confortabilă bicicletă și Cea mai stilată clasică bicicletă. Dacă totuși niciuna din aceste biciclete nu-ți trezește interesul, vei găsi multe alte modele în magazinul nostru online.

Cea mai bună bicicletă de aventură multi-teren – Raleigh Mustang Comp E

Steaua bicicletelor electrice de aventură de la Raleigh este Mustang Comp E, partenerul perfect pentru orice ciclist căruia îi place câte puțin din fiecare, dar dorește să păstreze viteza și stamina indiferent de terenul pe care pedalează. Gândește-te la Mustang E mai puțin ca la o cursieră și imaginează-ți-o drept cea mai tare bicicletă cu ghidon de cursieră care poate face orice. Este însă construită și pentru viteză. Mulțumită ghidonului lăsat și ampatamentului scurtat, bicicleta dispune de agilitatea binecunoscută. Mustang E este cea mai ușoară bicicletă electrică de la Raleigh.

Cea mai bună bicicletă pentru navetă – Raleigh Strada E

Raleigh Strada este construită pentru oraș, cu manevrabilitate bună și viteze automate, pentru a-ți face drumul spre și de la serviciu mai ușor. Folosind noile roți 650B și anvelopele late și înalte, potrivite pentru mai multe tipuri de teren, bicicleta este potrivită atât pe asfalt cât și pe drumuri forestiere. Gama Strada Electric este ideală pentru cei care vor să ajungă mai repede la serviciu, fără să obosească.

Cea mai compactă bicicletă – Raleigh Stow E Way

Câteodată o bicicletă de dimensiuni normale este prea mare. Însă Raleigh Stow E Way este soluția ideală dacă locuiești într-un apartament, faci naveta cu trenul sau obișnuiești să iei bicicleta cu tine în excursii. Stow-E-Way se pliază și ajunge la dimensiunile de 880mm x 800mm x 440mm. Autonomia bateriei este de până la 50 km. Deloc rău pentru o astfel de bicicletă mică.

Cea mai confortabilă bicicletă – Raleigh Motus

Motus este steaua gamei Raleigh. Este soluția perfectă pentru pedalatul confortabil. Raleigh Motus dispune de suspensie față pentru a oferi și mai mult confort, alături de șaua cu gel. Bicicleta oferă puterea de a urca în viteză și fără efort rampele.

Cea mai stilată și clasică bicicletă – Raleigh Spirit Electric

Nu ar trebui să te trebuiască să te străduiești prea mult că să arăți bine. Raleigh Spirit Electric a fost creeată pentru ciclistul de weekend conștient de importanța modei și a imaginii pe care o afișezi. Bicicleta este disponibilă în mai multe variante de culori speciale și dispune de toate detaliile clasice rafinate și toate accesoriile indispensabile precum aripile pentru ploaie, protecția de lanț, cricul și portbagajul.