Într-un articol publicat în revista Singletracks.com, a fost testat noul fat bike Rumson de la Raleigh. Redactorii recunosc că bicicleta nu strălucește din punct de vedere al echipării însă ne spun de asemenea, că nici nu a fost asta intenția celor de la Releigh. Mai degrabă noul Rumson este o bicicletă distractivă pentru toată lumea.

Geometria cadrului este atuul acestei biciclete. „Rumson este absolut perfectă pe coborârile tehnice”, spune Alec Cervenka, redactorul care a publicat recenzia. Cadrul în sine s-a dovedit extrem de ușor, în timp ce bicicleta complet echipată are o greutate totală de 16,32 kg.

Făcând abstracție de echiparea modestă, dar care oferă bicicletei un avantaj de neegalat și anume prețul redus, Rumson pare că te transportă înapoi în copilărie. „Bicicleta te schimbă și-ți aduci aminte de timpul când erai copil și te jucai fără griji în nisip. Așa și cu Rumson cu care treci fără griji peste orice.” Prin Rumson, Raleigh a reușit să creeze o bicicletă bună și pentru chestiuni tehnice, dar și pentru ture lungi.

La final, redactorii recunosc că în timp ce testau bicicleta nu s-au gândit niciun moment la echipare. „Toate aceste detalii păreau că dispar”, povestește Alec. „Singurul lucru la care mă puteam concentra era cât de mult de poți distra pe o bicicletă când ești relaxat și pedalezi pe poteci”.

Recenzia a fost publicată în original pe Singletracks.com și poate fi citită integral aici.