Conform O.G. 34/2014, produsele achiziționate pot fi returnate, însoțite de certificatul de garanție și factură (bon fiscal), în aceeași stare în care au fost recepționate de către Cumpărator. Opțional, procesul de returnare se poate face mai rapid, dacă Cumpăratorul completează un formular de retragere. Un model de formular, nu este obligatoriu să îl folosiți, puteți găsi accesând linkul - formular de retragere.

Termenul de returnare este de 14 zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv și fără a fi aplicate penalități. Vânzătorul are obligația să restituie integral contravaloarea produsului returnat, în numerar sau prin transfer bancar. Nu se acceptă pentru returnare produsele folosite sau care prezintă modificări fizice (fisuri, zgârieturi, corodări, decolorări, deformări, ruperi, desprinderi, etc), ambalaje deteriorate sau deschise, etc.


Produsele primite cu defecte

În eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație sau acesta este listat cu informații incorecte din cauza unor erori tipografice sau informațiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte, acesta va fi înlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu condiția notificării în scris a Endless Com S.R.L. sau prin prezentarea la sediul societății cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la achiziționarea (primirea) acestuia, respectându-se condițiile de returnare de mai sus. În cazul în care nu este posibilă înlocuirea Bunului cu altul, se va returna contravaloarea acestuia, conform condițiilor arătate mai sus.


Condiții generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul identic sau similar. Dacă Endless Com s.r.l. nu poate înlocui produsul cu unul identic sau similar, se va restitui contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

Endless Com S.R.L își rezervă dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili că acesta este identic cu cel livrat Cumpărătorului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie/ambalaj deformate care pot conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

Costul transportului produselor de la Cumpărător către Endless Com s.r.l. revine în responsabilitatea Cumpărătorului.