Cel mai important fabricant mondial de șei de bicicletă, Selle Royal (Italia), este recunoscut pentru ergonomia și durabilitatea produselor sale, precum și pentru diversitatea foarte mare de șei, destinate practic oricărui ciclist și oricărui tip de bicicletă. Motto-ul "Selle Royal support cyclists" nu este doar un joc de cuvinte ci reprezintă preocuparea permanentă a companiei italiene de a oferi atât cicliștilor de performanță cât și celor amatori, produse de cea mai înaltă calitate, care să răspundă oricăror exigențe si nevoi. Produs prin excelență anatomic, șaua unei biciclete reprezintă alegerea personală și personalizată a fiecărui ciclist în parte. Fie că e vorba de plimbări prin parc, transport individual utilitar (serviciu, cumpărături, etc.) sau alergări competiționale pe șosea sau teren accidentat, șaua trebuie să ofere confort, libertate de mișcare, flexibilitate, stabilitate, control si siguranță. Este exact ceea ce oferă Selle Royal, fară compromisuri.

Specializat în MTB-uri și BMX-uri performante, fiind astăzi unul dintre numele cunoscute și respectate, Diamondback s-a născut în 1978 în Camarillo, California, ca un brand de biciclete BMX. După scurt timp Diamondback s-a extins, intrând în lumea bicicletelor MTB. De atunci, sute de alergători au obținut succese notabile alături de bicicletele lor cu acest nume. Diamondback s-a remarcat prin continua cercetare si inovație - Dual Response, WCF bikes si Knucklebox Suspension fiind asociate cu o permanentă preocupare pentru îmbunătățirea și perfecționarea calității și performanței bicicletelor MTB. Sportivi celebri ca Martyn Ashton, Kelly McGarry, Billy Lewis, etc., au propulsat brandul Diamondback în preferințele a milioane de pasionați din America, iar astăzi acest nume devine din ce în ce mai cunoscut și în Europa.

O companie sportivă italiană pur-sânge, Carrera Podium a luat ființă în anul 1989, fiind astăzi un nume legendar în lumea producătorilor de biciclete de curse, după ce și-a câștigat notorietatea ca echipă ciclistă profesionistă. Președintele companiei, Davide Boifava, a fost o personalitate remarcabilă a sportului cu pedale din anii '70, alergând alături de celebrul Eddy Merckx și având în palmaresul său numeroase victorii. Mai târziu, în anii '80 și '90, ca director al echipei Carrera, Boifava a obținut alte victorii prestigioase prin cicliștii săi celebri Guido Bontempi, Claudio Chiappuci, Djamolidine Abdoujaparov ("Teroarea din Tașkent"), Stephen Roche, Marco Pantani ("Piratul"), aflati pe podium in competitiții importante ca Turul Franței, Turul Italiei, Campionate Mondiale, etc. Astăzi Carrera este un producător de biciclete de înaltă performanță fabricate în Italia, cu materiale de top si tehnologii de ultima oră. Modelul Carrera Phibra reprezintă imaginea de marcă a firmei, un adevărat "Made in Italy" și un concept absolut unic si distinct pe o piață în care diferențele dintre bicicletele de proveniență cvasi-asiatica devin din ce în ce mai mici.

Fondată cu peste 125 de ani în urmă, mai precis în 1885 în Nottingham - Anglia, Raleigh este una dintre cele mai vechi si, probabil, cea mai cunoscută firmă de biciclete din lume. Producția sa acoperă practic orice segment de piață, de la bicicletele pentru copii, cele de oraș, MTB, BMX, electrice, velodrom, etc., până la biciclete de curse pe șosea, cu calitate de top. Raleigh a fost promotorul sportului cu pedale atât in Anglia cât și pe plan mondial, obținând de-a lungul timpului performanțe absolut remarcabile care au rămas în istoria sportului pe două roți. Astfel, în anul 1893, an în care a fost sponsorizat de Raleigh, A.A. Zimmerman a devenit primul campion mondial de ciclism, iar în 1908 Harry Green a parcurs în mai puțin de trei zile incredibila distanță, pe atunci, de 837 mile (cca. 1.350km.), folosind o bicicletă Raleigh cu schimbător integrat. Un alt sportiv intrat în legendă sub culorile Raleigh a fost Tommy Godwin care a stabilit în 1939 un record absolut, neegalat nici în ziua de astăzi, și anume parcurgerea unei distanțe de 75.065 mile (120.800km) într-un singur an, adică o medie zilnică de 331km. Cine oare ar fi acum capabil, în era bicicletelor ultraperformante, a echipamentelor ultramoderne și a șoselelor perfecte să egaleze un astfel de record!?... În isoria recenta Raleigh a câștigat în 1980 Turul Franței (și 11 etape din acea ediție!) prin Joop Zoetemelk si Turul Italiei în 1989 prin Laurent Fignon. Alte nume de cicliști celebri (și cicliste!) care au atins gloria pe bicicletele lor Raleigh au fost Reg Harris, Ray Booty, Jan Rass, Gerrie Knetemann, Barrie Clarke, Nicole Cooke și Lizzie Armistead.

RSP este un brand specializat în producția și comercializarea de accesorii pentru ciclism - căști, ochelari, echipament, ciclo-computere, lămpi LED, etc., precum și a unei game diversificate de piese de schimb pentru biciclete de șosea,oraș, MTB si BMX - pedale, ghidoane, tije de ghidon, șei, tije de șa, etc. Paleta largă de produse, calitatea foarte bună a acestora și prețul accesibil fac din RSP o opțiune atractivă pentru toți utilizatorii de biciclete, fie ei amatori sau profesioniști.