Sa Performa Wave - SABA discount -35% Sa Performa Wave - SABA | Sei | Lichidare stoc

Șeile Selle Royal din gama Performa sunt dedicate special cicliștilor de performanță. Acestea oferă caracteristici de top pentru șosea, trekking sau MTB, prin cele 3 concepte diferite de proiectare Flat, Wave sau Anatomic, care asigură flexibilitate și confort excepționale. 

RECOMANDĂRI Selle Royal:

- Fixați șaua de preferință cu tubulatura în poziție orizontală față de sol. Dacă nu vă simțiți confortabil, modificați unghiul tubulaturii ușor în sus sau jos, asigurându-vă că ați fixat ferm șaua pe tija sa.

- Dacă păstrați bicicleta afară pentru o perioadă mai lungă de timp, acoperiți șaua cu o husă potrivită pentru a o proteja de intemperii, în special de acțiunea directă a razelor solare;

- Periodic curățați șaua cu o lavetă curată înmuiată într-o soluție de apă și săpun. Nu folosți niciodată solvenți sau alte chimicale și nici jet de apă sub presiune;

- Evitați utilizarea unor pantaloni care au capse sau alte părți ascuțite care vin în contact cu șaua. Acestea pot deteriora suprafața șeii. Șeile din piele naturală pot să își piardă de-a lungul timpului din culoarea inițială.

Preț vechi: 230 LEI
Reducere: -80 LEI
Preț nou: 150 LEI
COD: SR800207
În stoc

Lider în gama Wave, Saba este o șa de înaltă performanță fabricată manual și proiectată de celebrul designer japonez Yoshio Motoki pentru a avea o suprafață mai mare către partea din spate și a asigura în acest fel un plus de aderență și control. Este o șa foarte ușoară datorită construcției înguste și a tubulaturii Secto Rail. Spuma tip FleX Foam și carcasa Shock Shell asigură un excelent confort în special pentru cicliștii MTB care merg pe diverse tipuri de teren, în permanentă modificare pe parcursul unei curse sau al unui antrenament. 

Unisex

Poziție pe bicicletă: 15° - Sport

FleX Foam

Shock Shell

Secto Rail

Integrated Clip System

Dimensiuni: 279x144mm.

Greutate: 235gr.

Fabricat manual în Italia

Designer: Yoshio Motoki


Caracteristici


SECTO RAIL

SECTO RAIL

Cea mai dură si ușoară țeavă tubulară pentru performanțe superioare de la Selle Royal

SHOCK SHELL

SHOCK SHELL

O bază flexibilă care absoarbe șocul oferă sprijin efectiv în situații sportive

FLEX FOAM

FLEX FOAM

O spumă flexibilă cu o structură celulară uniformă ce oferă durabilitate sporită si confort performant


S-ar putea să vă placă și...


Recenzii clienți