Toate preţurile sunt prezentate cu TVA inclus.

Acest site (rovelo.ro) este administrat de către Endless Com s.r.l., având următoarele date de identificare: Nr. înregistrare la Registrul Comerțului J40/6186/1994, Cod Unic de Înregistrare RO5573807. Accesul la acest site este guvernat de termenii si condiţiile de utilizare detaliate mai jos. Puteţi, de asemenea, să consultaţi Politica Endless Com s.r.l. de Confidenţialitate pe Internet.


Condiţii Generale

Endless Com s.r.l. a depus toate eforturile pentru a prezenta pe acest site informaţii corecte şi precise. Endless Com s.r.l. caută în permanenţă noi moduri de a îmbunătăţi gama, caracteristicile și designul produselor comercializate și, de aceea, informaţiile prezentate sunt în permanentă schimbare. Deşi luăm toate măsurile pentru a furniza informaţii şi specificaţii actualizate, acest site nu trebuie considerat ca fiind un ghid absolut al produselor şi serviciilor furnizate de Endless Com s.r.l., ori o ofertă concretă de vânzare a unui anumit produs. Distribuitorii nu sunt mandatari ai Endless Com s.r.l. şi nu au dreptul de a obliga Endless Com s.r.l. prin niciun fel de angajament sau declaraţie, explicite ori implicite.


Declaraţia de conformitate a produselor

Noi, Endless Com s.r.l., declarăm pe propria raspundere că produsele prezentate pe rovelo.ro și comercializate de Endless Com s.r.l. sunt în conformitate cu standardele de firmă ale producătorilor și cu alte regulamente comerciale specifice UE. Imaginile produselor prezentate pe rovelo.ro sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare. Informațiile produselor prezentate pe rovelo.ro sunt extrase din documentații oferite în mod specific ori public de către producători sau de către importatorii/reprezentanții acestora în România. Endless Com s.r.l. sau rovelo.ro nu își asumă răspunderea pentru autenticitatea informațiilor puse la dispoziție de către producători sau de către importatorii/reprezentanții acestora în România.


Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor şi drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website şi la conţinutul său, sunt deţinute sau licenţiate de către Endless Com srl ori utilizate de Endless Com srl în conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea deţinătorului drepturilor de autor. Nu aveţi dreptul de a copia, reproduce, republica, descărca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafică, logo, ilustraţie, buton, simbol sau selecţia lor ori modul in care acestea sunt dispuse, nici codul-sursă ori programele asociate, pentru niciun scop public ori comercial, fără acordul prealabil, exprimat in scris, al Endless Com srl sau al deţinătorului drepturilor de autor. Nu aveţi dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informaţie conţinute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu excepţia utilizării personale, non-comerciale. Sunteţi de acord să utilizaţi acest site doar în scopuri legale. Endless Com srl îşi rezervă dreptul de a utiliza în scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte şi imagini – fie pe acest site, fie în orice altă formă, inclusiv pentru scopuri publicitare. Endless Com srl îşi rezervă dreptul de a monitoriza materialele trimise şi de a le modifica ori respinge. Endless Com srl respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților; în cazul în care considerați că rovelo.ro conține informatii care încalcă vreun drept apaăat de legea pentru protecția drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@endlesscom.ro


Limitarea Responsabilităţii

Incercăm să furnizăm informaţii corecte, complete şi actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate aici, care intră in vigoare incepand cu momentul primei accesări de către dumneavoastră a acestui site. Prin utilizarea acestui site de către un minor avand varsta sub 14 ani, dumneavoastră, in calitate de reprezentant legal al său, vă exprimaţi acordul la această utilizare şi consimţiţi la respectarea termenilor şi condiţiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizări a site-ului de către minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastră, in calitate de minor avand varsta cuprinsă intre 14 şi 18 ani, vă exprimaţi acordul şi consimţiţi la respectarea termenilor si condiţiilor, iar dumneavoastră, in calitate de ocrotitor legal al său, vă exprimaţi acordul la această utilizare şi consimţiţi ca el să se oblige la respectarea termenilor şi condiţiilor, incepand cu data primei utilizări a site-ului de către minor. Fără a aduce atingere drepturilor dumneavoastră garantate de lege, acest site şi toate informaţiile, inclusiv, fără a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile şi orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar in măsura in care sunt disponibile şi fără nicio declaraţie de garanţie sau aprobare, explicită ori implicită. in special, nu garantăm in niciun fel corectitudinea ori integritatea informaţiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declarăm şi nu garantăm acurateţea sau caracterul complet al informaţiilor furnizate pe acest site şi nu garantăm că utilizarea acestui site va fi neintreruptă şi fără erori ori că site-ul şi serverele pe care este găzduit nu prezintă disfuncţionalităţi ori nu sunt infectate cu viruşi informatici. in limita maximă permisă de lege, Endless Com srl nu va fi răspunzător in niciun caz, faţă de nicio persoană pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizării oricăror informaţii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fără a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite in urma utilizării sau imposibilităţii de utilizare, pierderii de informaţii sau de profituri, fie in temeiul răspunderii contractuale sau a răspunderii bazate pe neglijenţă sau pe alte acţiuni vătămătoare, rezultand din sau in legătură cu utilizarea acestui site. Prin derogare de la orice alte prevederi din aceşti termeni şi condiţii, in măsura maximă permisă de lege, nu vom fi responsabili pentru funcţionalitatea ori disponibilitatea acestui site.


Mărci

Pentru marca rovelo, Endless Com srl a depus cerere de înregistrare la OSIM pe baza Contractului nr. 2277/01-09-2015. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terţe părţi sunt mărcile, mărcile de servicii şi numele comerciale ale titularilor respectivi. Endless Com srl nu oferă permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane in afară de titularii de drept. Orice astfel utilizare poate constitui o incălcare a drepturilor titularilor.


Linkuri Externe

Endless Com srl nu declară, nu garantează, nu aprobă şi nu işi asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care conţin linkuri către acest site sau către care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitaţi prin accesarea unui link din acest site nu se află sub controlul Endless Com srl, iar vizitarea site-ului extern se face pe răspunderea dumneavoastră.


Limitarea responsabilităţii cu privire la programe

Programele care pot fi descărcate de pe acest site au fost verificate şi testate amănunţit in toate etapele de producţie, dar recomandăm utilizarea unui program anti-virus inainte de instalare. De asemenea, recomandăm realizarea unei copii de siguranţă a hard-disk-ului, inainte de utilizarea programelor. in limita maximă permisă de lege, Endless COM nu işi asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de disfuncţionalitate, deteriorare şi/sau pierdere de informaţii rezultate in urma utilizării acestor programe pe computerul dumneavoastră personal. inainte de instalarea programelor pe computerele legate in reţea, vă rugăm să consultaţi administratorul reţelei.


Jurisdicţie

Termenii şi condiţiile prezentate aici vor fi guvernate de şi interpretate in conformitate cu legislaţia romană. Orice fel de dispute născute in legătură cu aceşti termeni şi condiţii vor fi supuse deciziei instanţelor competente din Romania. in cazul in care oricare dintre aceşti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislaţiei oricărui stat sau ţară in care aceşti termeni urmează să se aplice, acesta va fi eliminat din prezenţii termeni şi condiţii. Celelalte prevederi vor rămane aplicabile integral şi vor continua să fie obligatorii şi executorii pentru părţi.


Oferte de pret

Oferta de pret poate fi solicitata numai prin e-mail la adresa: info@rovelo, odata cu toate datele de identificare ale firmei Dvs. (denumire, adresa completa, numar de telefon, CUI, Nr. inregistrare la Reg. Comertului).


Comenzi 

Comenzile pot fi emise on-line sau telefonic atât de pe teritoriul României cât și din străinătate. Vânzarea (livrarea și plățile) se face exclusiv în România, în moneda națională (leu).

Persoanele fizice pot lansa comenzile utilizând Coșul de cumpărături

Persoanle juridice pot lansa comenzile astfel:

Prin telefon, la numerele 021 3320321 sau 021 3327600

Prin fax, la numarul 021 3327600

Prin e-mail, la adresa: info@rovelo.ro

Prin formularul de contact disponibil la rubrica Contact de pe site.

Odata cu lansarea comenzii va rugam sa prezentati toate datele necesare legal pentru emiterea facturii. Pentru intrebari, nelamuriri, probleme legate de site, procesare comenzi va rugam sa ne contactati: info@rovelo.ro Ionescu Mihai - 0744.33.55.28


Plăți și termene de plată 

Comenzile, plățile și livrarea produselor se fac exclusiv pe teritoriul României.

Plata produselor se efectuează, după caz, prin Ordin de Plată, Bilet la Ordin, CEC, card bancar sau în numerar - în avans, la livrare sau la un termen stabilit de comun acord între cele două părți.

ATENTIE!

Persoanele fizice sau juridice care optează pentru plata cu OP sunt rugate să nu facă plata până nu este verificată și confirmată comanda. Un operator Endless Com srl o să vă contacteze pentru a vă comunica dacă toate produsele comandate sunt pe stoc.

Endless Com srl îşi rezervă dreptul de a modifica oricare dintre aceste termene şi condiţii oricând, prin postarea on-line a modificărilor.


Livrări

Comenzile, plățile și livrarea produselor se fac exclusiv pe teritoriul României prin Fan Courier.

Livrarea produselor se face astfel:

Pentru comenzi de pană in 500 lei (valoare TVA inlcus), produsele se ridică de către beneficiar de la depozitul Endless Com s.r.l. situat in Bucuresti, Sos. Berceni nr. 8, Sector 4 (zona Piata Sudului).

Pentru comenzi mai mari de 500 lei (cu TVA), produsele se livreaza gratuit in București sau contracost, prin curier rapid (Fan Courier), în localitățile de provincie. Se pot agrea de comun acord și alte modalități de transport.


Condiţii de garanţie

S.C. ENDLESS COM S.R.L. răspunde, in perioada de garanţie, pentru calitatea produselor vândute. Garanţia se acordă in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 şi O.G. nr. 21/1992 şi valabile la data cumpărării. Garanția pentru produsele care nu sunt însoțite de un certificat de garanție emis de producător/importator se soluționează la sediul Endless Com s.r.l. prezentat in pagina de contact, prin repararea, înlocuirea sau stornarea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine in responsabilitatea Endless Com s.r.l., expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Fan Courier. Soluționarea garanției se face în maxim 10 zile calendaristice. Dacă după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului într-o perioadă de maxim 10 zile de la data la care a fost adusă la cunoştinţă lipsa conformităţii. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru inlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform. În cazul reclamării unui defect, perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care a fost reclamată defecţiunea pană la data reparării produsului. În cazul efectuării unei reclamaţii în perioada de garanţie, este necesar să se prezinte produsul defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente şi copia facturii fiscale de achiziție.

Garanţia se pierde in următoarele situaţii:

in cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate;

in cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput şi recomandat

in cazul nerespectării condiţiilor de păstrare, utilizare şi intreţinere prevăzute in documentaţia care insoţeşte produsul;

in cazul deteriorărilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei in utilizare.

Sunt nemulţumit(ă) de unele aspecte legate de comandă. Cum procedez? Ne străduim să facem lucrurile aşa cum se făceau odată: prompt (dar fără să ne grăbim) şi cu seriozitate (dar fără a deveni pedanţi). Dacă totuşi ceva ne-a scăpat şi v-am nemulţumit, vă rugăm să ne contactaţi pentru conciliere internă la numărul de telefon 0744 335 528 sau folosind adresa de e-mail info@rovelo. Va asculta cu atenţie şi va incerca să rezolve problemele colegul nostru, Ionescu Mihai.

Important!

Utilizarea de către dumneavoastră a acestui site presupune că aţi citit şi aţi luat la cunoştinţă termenii şi condiţiile prezentate mai sus şi că, implicit, sunteţi de acord cu acestea.